kaassassuk.Com ©OPK 2009                    

 

 

Kaassassuk.com

 

 

Sagnet om den forældreløse der fik stærke kræfter
Der var engang en mand og en kone, som efter hver eneste fødsel straks mistede deres barn. Men en dag fik de endelig en lille dreng, som overlevede, og de kaldte ham Kaassassuk. De elskede den lille dreng højt, og var lykkelige over, at han ikke gik bort som alle tidligere børn. Ironisk nok, blev begge forældre pludselig syge midt i al glæden, og de døde begge kort tid efter hinanden.

 

Udstødt af samfundet
Der gik ikke længe, før den forældreløse begyndte at skabe problemer på bopladsen. Han blev derfor udstødt fra fællesskabet og sov fra da af mellem hundene eller i en trang husindgang. Når han en sjælden gang blev budt indenfor, gav folk ham sejt hvalroshud at spise. Kaassassuk blev ofte løftet op i næseborene som straf for sine forsøg på at tørre sine støvler indenfor eller varme sig ved udluftningshullet i loftet. Derfor udviklede han efterhånden meget store næsebor.


Kræfter fra hjælpeånder
Sådan gik der lang tid, indtil den lille Kaassassuk med de store næsebor en dag begyndte at vandre over land. På én af sine vandringer mødte han en kæmpe, der flænsede sin fangst. På dette tidspunkt havde den forældreløse allerede fået hjælpeånder, der hjalp ham med at gøre den luns kød, kæmpen smed til ham, stort. Han spiste indtil han ikke kunne mere og gemte resten i en stendysse. Da han under en vandring ville hente det igen, kunne han ikke finde det. Kæmpen kom, da han hørte Kaassassuk græde og de blev venner fra den dag.


Kæmpen gav Kaassassuk kræfter til at flytte de store sten og snart så kæmpen, at de var blevet lige stærke. Kaassassuk vendte tilbage og levede livet i bopladsen som han plejede, tugtet og udstødt som han var. Han holdte sine enorme kræfter hemmeligt, indtil den dag der blev set 3 bjørne på isen...

 

 

Kaassassuk.com

 

Vil starte fra bunden indtil til den bliver stærkeske informationskilde

 

Vision:

kaassassuk.com vil give viden til læsere.

 

Mission:

kaassassuk.com vil være den primære informationskilde for teknologisk udvikling og ledelses udvikling samt Projektledelses udvikling.